Vrijgezellig Avontour

Vrijgezellig Avontour

Staat er een vrijgezellenfeestje op de planning? Dan is het vrijgezellig Avontour dé activiteit voor een middag vol gezelligheid. Hét avontour om elkaar, de stad en jullie onontdekte talenten en schaamtes te ontdekken. Daarbij hoort natuurlijk veel gelach en gezelligheid.

Begin de middag met heerlijke cocktails en borrelhapjes op het terras van Du Nord, een prachtig tentje in de binnenstad van Groningen. Vervolgens  is het tijd om Groningen onveilig te maken. Vind aan de hand van aanwijzingen de leukste plekjes van Groningen. Natuurlijk blijft het niet bij wandelen. Met behulp van de ‘kletspraat’ kaarten en de ‘dames met een missie’ opdrachten is er genoeg te doen. Maak het zo gek als je zelf wilt! De foto-bingo kaart in combinatie met de polaroidcamera die jullie meenemen onderweg zal jullie nog lang laten nagenieten van deze prachtige dag samen. 

Meer informatie of zijn jullie er al helemaal uit en wordt dit hét uitje voor jullie bijzondere dag samen? Neem dan contact op via 06-15274093, info@opavontour.nl of het onderstaand contactformulier. 

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.